Nøglen til vedvarende eventyr på hjul

Tilmeld dig kørekort til bil eller MC

Kørekort til personbil (kategori B)

Kørekort lovpakke indeholder alt det obligatoriske lovpligtige

Når du vælger os som din køreskole, kan du være helt sikker på, at der ikke er nogen skjulte gebyrer.

Kørekort
V.I.P. På 6 uger
12800 Kr.
  • 29 lektioner teori
  • 4 lektioner kravlegård
  • 4 lektioner køreteknisk anlæg
  • 16 lektioner i skolevogn
  • Leje af skolevogn til praktisk prøve
  • Adgang til online teoriprøver
  • Fri drikkevarer fra køleskabet til teoriundervisning
Lovpakke +

Hvad skal jeg vide inden jeg begynder til bil kørekort

Du kan begynde at tage kørekort til almindelig bil, når du er fyldt 16 år og 9 måneder, og du kan tidligst få udstedt dit kørekort når du er fyldt 17 år.

Den 17-årige må dog først sætte sig bag rattet, når den unge har taget køreundervisning og har bestået teori- og køreprøve – præcis som en 18-årig skal. Efter bestået køreprøve må den 17-årige køre bil, men kun med en ledsager i bilen indtil den unge er fyldt 18 år.

Hos Dalls Køreskole har vi mange elever, der består deres køreprøve efter at have gennemført lovpakken. Nogle køreelever har dog brug for flere timer for at blive en sikker bilist eller tryg nok til at gå op til en teori- eller køreprøve. Er dette tilfældet for dig, vil dit forløb strække sig udover de tre uger.

Pris på en ekstra lektion á 45 minutters varighed

550 kr. inkl. moms.

Fravær:
Grundet andet fravær skal du melde afbud senest kl. 12:00 dagen før praktisk lektion.

Sygdom:
Vi kan alle blive syge, dog skal du melde afbud til praktisk lektion senest kl. 08:00 på lektions dagen.

Du skal medbringe din lægeerklæring til første teoritime. Se specifik dato for holdstart.

Vær opmærksom på, at får du stærk smertestillende medicin, medicin mod ADHD eller anden bevidsthedspåvirkende medicin, eller har du givne sygdomme, vil din lægeerklæring skulle godkendes af embedslægen. Dette vil medføre øget behandlingstid.

Såfremt din lægeerklæring ligger til godkendelse ved embedslægen ved holdstart, kan du godt gennemføre lovpakken, men du vil først kunne gå op til en teori- og køreprøve, når godkendelsen foreligger, hvorfor forløbet kan komme til at strække sig udover de tre uger, som turboholdet varer.

Er du under 18 år, når du påbegynder dit kørekortsforløb ved Dalls Køreskole, skal du foruden lægeerklæringen også medbringe en samtykkeerklæring (P23T). I samtykkeerklæringen samtykker den eller de, der har forældremyndigheden eller værgemål over dig, til, at du gerne må påbegynde dit kørekortforløb. Download P23T

Skal ligeledes medbringes ved holdstart.

Når du har tilmeldt dig holdet, vil du modtage en faktura på lovpakken. Denne skal være betalt inden holdstart, og fungerer således også som endelig tilmeldin